eBooks @ Lund University Libraries: Dawsonera

Viktig information!

Bertram Group, en av de största globala bokgrossisterna i Storbritannien, och dess dotterbolag Dawson Books Limited, erbjöds till försäljning i maj 2020, men gick därefter i konkurs och ställdes den 19 juni under förvaltarskap på grund av insolvens. E-boksplattformen Dawsonera stängdes ner permanent den 1 augusti. För information om åtkomst till e-böckerna, var vänlig kontakta info@ub.lu.se

“Dawson Books Ltd went into Administration on 19 June 2020 and Martin Armstrong and Andrew Bailey of Turpin Barker Armstrong were appointed as Joint Administrators. The Dawsonera eBook system was temporarily being maintained by the Joint Administrators until 31 July 2020 before ceasing permanently. The assets only of the Dawsonera eBook service have been acquired from the Joint Administrators by The Little Group Ltd. The full catalogue of eBook content previously purchased by customers of Dawson Books Ltd is being transferred to the VLeBooks systems run by The Little Group companies, Askews and Holts Library Services Ltd, and Browns Books for Students."