Historia: Startsida

HT-biblioteken

LUX-biblioteket

HT-biblioteken

Asienbiblioteket, LUX-biblioteket och SOL-biblioteket är hemmabibliotek för ämnen inom den humanistiska och teologiska fakulteten. På biblioteken hittar du både tidskrifter, fördjupningslitteratur och kurslitteratur.
Vid Lunds universitet finns många bibliotek. Detta är en gemensam ingång till dessa.
Om du vill ha handledning i informationssökning kan du boka en tid för detta.

Välkommen

Välkommen till ämnesguiden för historia!

Här hittar du tips och länkar till bibliotekskataloger, uppslagsverk, tidskrifter och andra resurser som är användbara inom ämnet. Flertalet av dem kräver att du loggar in med ditt Studentkonto eller LUCAT-inloggning (personal).