Musikhögskolan i Malmö: Tidskrifter och dagstidningar

Ämnesguide för musik

Help with translation!

Lira

Lira är bara en av många tidskrifter som finns att läsa i pappersversion på plats i Musikhögskolans bibliotek.

ArtikelSök

Med tjänsten ArtikelSök hittar du snabbt och enkelt information om relevanta artiklar. Samlade och strukturerade sökresultat ger information om artikeln, hänvisningar och värdefulla tips på vidare sökning. Du kan dessutom få tillgång till fulltextartiklar direkt på skärmen i ArtikelSök.

Retriever

"Retriever Research innehåller tryckta svenska dagstidningar i fulltext/PDF, webb, bloggar, TV och radio. "

JSTOR

"With more than a thousand academic journals and over 1 million images, letters, and other primary sources, JSTOR is one of the world's most trusted sources for academic content."

Musiktidskrifter i Open Access

Pedagogiska tidskrifter i Open Access

LUBITO

LUBITO is a University Library service that provides researchers, employees and students with scientific articles not yet electronic.

Sök artiklar i svenska musiktidskrifter!

Nyheter och tips

Music + Practice is a peer-reviewed online journal dedicated to the study of practices in music. It features articles and presentations written by academics and practitioners, and has readers and authors from all over the world. Beside its main editorial area, the study of musical practices, the journal will also engage artistic research and performance studies.