Modevetenskap: Publicera din uppsats

Publicera din uppsats

Lunds universitets studenter har möjlighet att göra sina uppsatser och examensarbeten tillgängliga via LUP Student Papers. Klicka på "Register your publications" och logga in med ditt student-ID.

Du registerar din uppsats i formuläret och laddar upp din uppsats (i pdf). När du är klar med din registrering väljer du alternativet Send to teacher för att registreringen ska skickas iväg till nästa steg. En utförlig manual finns om du vill ha mer instruktioner.

Mer information och kontaktuppgifter om du behöver hjälp hittar du på HT-bibliotekens webbsida Publicera/Studentuppsatser.