Modevetenskap: Vetenskapliga tidskrifter

Hitta artiklar i internationella tidskrifter

Hitta artiklar i svenska och danska tidskrifter

Lubito

LUBITO innehåller en lista över alla tidskrifter på UB. Du som är student eller anställd vid Lunds universitet kan gratis beställa inskannade artiklar ur UB:s vetenskapliga tidskrifter (förutsatt att artikeln inte redan finns elektroniskt via LUBsearch). En länk till PDF-filen e-postas till dig nästa vardag.

Googla i Google Scholar

Google Scholar är en sökmotor inriktad på främst vetenskapliga artiklar och annat akademiskt material. Är du inloggad på universitetets nätverk kommer du åt även licensierade artiklar, dvs från tidskrifter biblioteket prenumererar på, via Google Scholar.

Läs gärna Googles tips för hur du söker i Scholar!

Google Scholar Search