European Studies and ÖCK: Databases and links collections

Europeana

europeana

"Europeana.eu is an internet portal that acts as an interface to millions of books, paintings, films, museum objects and archival records that have been digitised throughout Europe. More than 2,000 institutions across Europe have contributed to Europeana. Together, their assembled collections let users explore Europe's cultural and scientific heritage from prehistory to the modern day."

Databaser vid Lunds universitet

En lista över alla databaser som Lunds Universitet har tillgång till hittar du här:

Där finns både licensierade resurser och fritt tillgängligt material utvalt av bibliotekarier. Du kan antingen göra en fritextsökning i sökrutan, söka alfabetiskt eller via ämne.

Selection of databases

Other databases and link collections