Ämneslärarutbildningen och utbildningsvetenskap: Andra ämnesguider

En samlad ingång till informationsresurser för alla ämenslärarutbildningar.

Institutionen för utbildningsvetenskap

Institutionen för utbildningsvetenskap utgör det administrativa stödet för den nya gemensamma lärarutbildningen som Lunds universitet och Högskolan i Kristianstad ger sedan hösten 2011. Studieadministration, studievägeldning och arbete med information till lärarstudenterna är några av de arbetsuppgifter som institutionen har huvudansvar för.

Institutionen för utbildningsvetenskap

Ämneslärarutbildningen på HKRs hemsida

På Högskolan i Kristianstads hemsida finns en hel del matnyttig information för dig som läser Ämneslärarutbildningen. Intressant även för dig som har studieort i Helsingborg eller Lund.

Ämneslärarutbildning med inriktning mot arbete i grundskolans åk 7-9

Lärarutbildning med inriktning mot arbete i gymnasieskolan

Andra ämnesguider

Guider till de flesta ämnen som går att läsa inom ramen för Ämneslärarutbildningen.

Subject Guide