Filosofi och kognitionsvetenskap: Teoretisk Fil.

En LibGuide för ämnena vid Filosofiska institutionen

Teoretisk Filosofi

Praktisk information om din kurs, schema och kurslitteratur hittar du här. Klicka på den kurs du är intresserad av för att få fram relevant information.

Välkommen

Välkommen till LibGuides-sidan för teoretisk filosofi. Här finner du resurser kopplade till ditt ämne så som tidskrifter, uppslagsverk och e-böcker. Du hittar resurserna i rullgardinsmenyn under fliken Praktisk fil. Under övriga flikar hittar du följande:

• Hitta - information om hur du finner det du söker
  • Skriva - hur man skriver vetenskapliga texter
  • Publicera - var man kan publicera sitt forskningsmaterial

Har du frågor som inte besvaras av den här guiden eller andra funderingar så kontakta gärna mig via e-mail eller på Filosofiska institutionens bibliotek.