E-huset: Subject Guide: EDAA35 Utvärdering av programvarusystem

Welcome to E-huset subject guide! by librarians Lina Ahlgren & Ola Hedbäck

Välkommen

Här hittar du presentationer samt ämnesspecifika länkar. Se även resten av E-husets biblioteks ämnesguide för fler ämnesspecifika databaser och annat matnyttigt.

Kontaktuppgifter och öppettider E-husets bibliotek

Kontakta bibliotekets undervisningspersonal om du är lärare och vill boka undervisning.

EDAA35 Biblioteksföreläsning

Viktiga resurser

När du använder de här länkarna utanför campus blir du ombedd att logga in med ditt studentkonto, när du gjort det kan du komma åt de fulltextartiklar som finns tillgängliga vid Lunds universitet.

Scopus
Stor vetenskaplig citeringsdatabas som täcker de flesta ämnen. Innehåller mycket datavetenskap.

Web of Science
Stor vetenskaplig citeringsdatabas som innehåller de flesta ämnen.

Inspec

Inspec är en bibliografisk databas som täcker vetenskaplig litteratur inom elektroteknik, fysik och datavetenskap. Ligger på Engineering Village-plattformen.

Google Scholar

Google för den som söker vetenskapligt material.

Söka information - allmänna källor

Skriva referenser