Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad
Lund University

E-huset: Subject Guide: EITA55 Kommunikationssystem

Welcome to E-huset subject guide! by librarians Lina Ahlgren & Ola Hedbäck

Välkommen

 


Här hittar du presentationer samt ämnesspecifika länkar. Se även resten av E-husets biblioteks ämnesguide för fler ämnesspecifika databaser och annat matnyttigt.

 

Kontaktuppgifter och öppettider E-husets bibliotek

 

Informationssida för lärare om biblioteksundervisning på LTH

 

Viktiga resurser

När du använder de här länkarna utanför campus blir du ombedd att logga in med ditt studentkonto, när du gjort det kan du komma åt de fulltextartiklar som finns tillgängliga vid Lunds universitet.

IEEE Xplore 
Ämnesdatabas i datateknik, elektroteknik, m.m. Artiklar och konferensbidrag m.m i fulltext 

Scopus 
Stor vetenskaplig citeringsdatabas som täcker de flesta ämnen.

Engineering Village
En plattform som innehåller flera olika databaser (varav LU numer bara abonnerar på två). Inspec är den viktigaste av dem och täcker ett brett område inom tekniska ämnen (Physics, Electrical Engineering, Electronics, and Computer Science)

Google Scholar
​Tänk på att det inte finns någon garanti för att det du hittar i Google Scholar alltid är av bästa vetenskapliga kvalitet. Var lite extra källkritisk.

 

Söka information - allmänna källor

Skriva referenser