E-huset: Subject Guide: Introduktion C & D programmen

Welcome to E-huset subject guide! by librarians Lina Ahlgren & Ola Hedbäck

Välkommen

Här hittar du presentationer samt ämnesspecifika länkar. Se även E-husets bibliotek ämnesguide för fler ämnesspecifika databaser samt information.

Konkakta bibliotekets undervisningspersonal om du vill boka undervisning

E-husets bibliotek

Bibliotekskataloger

LUBcat är Lunds universitets bibliotekskatalog som innehåller tryckta och elektroniska böcker,doktorsavhandlingar, rapporter och tidskrifter.

Söker du litteratur från alla svenska forskningsbibliotek samt större folkbibliotek ska du söka i den nationella bibliotekskatalogen LIBRIS.

LUBsearch

LUBsearch är en gemensam ingång till bibliotekens samlade resurser. Genom en enda sökruta hittar du bland annat artiklar, tidskrifter, avhandlingar och böcker. Du kan söka fritt. Är du utanför campus loggar du in med ditt studentkonto eller LU-konto för att komma åt fulltexterna.

Key resources - Databases

Källkritik