Intermediala studier: Skriva och publicera

Writing in English

An online resource for academic writing in English at Lund University. Covers the Writing process, Grammar & Words, Sources & Referencing and Academic Integrity. For anyone who needs help writing in English.

Skrivprocessen

Att skriva uppsats kräver mer än bra material och rätt metod, själva skrivprocessen och hur man hanterar sitt skrivande är också viktigt.

Bra att veta är att det på alla publika datorer på biblioteken finns rättstavningsprogram!

• Stava Rex, för svenska och
  • SpellRight, för engelska

Studieverkstaden

• Vill du förbättra din studieteknik?
  • Vill du bli bättre på att skriva akademiska texter?
  • Vill du bli säkrare på att tala inför andra?
  • Då kan du vända dig till Studieverkstaden!

Ring eller mejla, så bokar vi en tid för att diskutera din text eller din uppgift. Förutom individuell handledning erbjuder vi kortare kurser i studieteknik, akademiskt skrivande och talträning. Vi har också kompetens att hjälpa dig som har ett annat modersmål än svenska.