Konsthistoria och visuella studier: Böcker

Libris

LUBcat

E-böcker

• E-böcker söks i samma kataloger som de tryckta böckerna men ibland är urvalet större om man söker i LUBsearch.
  • E-böcker kan inte fjärrlånas från andra bibliotek utan behöver vara tillgängliga vid Lunds universitet för att det ska gå att läsa dem.
  • Olika villkor för användning gäller för olika böcker, läs mer om villkor för e-böcker i denna guide.

Fjärrlån och inköpsförslag

Om du inte hittar boken eller artikeln som du vill ha, kan du beställa ett fjärrlån eller skicka ett inköpsförslag via länkarna nedan.

Bibliotekskataloger med konstmaterial

Offers an art-focused research experience within the WorldCat environment. Selected art library catalogues are searchable       alongside additional content from a multitude of additional sources.

Andra bibliotekskataloger

Förlag

Det går att använda förlag som en kvalitetsstämpel på en bok eller som en indikation på innehållet. Här är ett urval av förlag som är viktiga inom ämnet konst men det är långt ifrån en komplett lista. Släng ett öga på förlaget när ni letar böcker så kommer ni efter hand känna igen fler förlag.

Bläddra ämnesvis