E-böcker med fokus på juridik: Kontakt och support

Support och felanmälan

Om du har frågor angående e-böckerna eller något problem med att läsa och ladda ner kan du kontakta Lunds universitets biblioteks centrala support.

Du kan också kontakta Juridiska fakultetens bibliotek på adress jurbibl@jur.lu.se eller på telefon 046-2221115 vardagar 10-15.

Om du har frågor angående e-böckerna i Lovisa kan du också chatta direkt med Lovisa-supporten. Chatten hittar du i Lovisa.

Subject Guide

Profile Photo
Gabriella Johansson
Kontakt:
Kontaktbibliotekarie för Civilrättskipning och internationell privaträtt samt straff- och straffprocessrätt.