T3 - Juristprogrammet: Associationsrätt och konkurrensrätt: Kontakt & Service

Boka bibliotekarie

Juridiska fakultetens bibliotek erbjuder sina användare att boka tid för individuell handledning i juridiska informationskällor. Du beställer tid  via mail eller telefon.

Gabriella Johansson: gabriella.johansson@jur.lu.se, 046-2221088

Anna Wiberg: anna.wiberg@jur.lu.se, 046-2221136

Fjärrlån

Som student kan du beställa in böcker som fjärrlån från andra bibliotek. Du hittar mer information på Juridiska fakultetens biblioteks webbsida om fjärrlån.

Låna

Läs mer om bibliotekets låneregler på bibliotekets hemsida om Låna.

Åtkomst av licensierat material

Inköpsförslag

För varje ämnesområde finns en kontaktbibliotekarie. Har du önskemål på litteratur som ska köpas in kontaktar du kontaktbibliotekarien för området, eller skickar ett mail till biblioteket: jurbibl@jur.lu.se. Till höger ser du ansvarig kontaktbibliotekarie för den här terminen. För uppgifter om de andra terminerna se Vem gör vad?

Subject Guide

Gunilla Wiklund's picture